TRE – Stress- & traumebehandling

Slip af med stress, traumer og kroniske spændinger med TRE behandling
– en revolutionerende, ny kropsterapeutisk metode

 

Hvad er TRE behandling?

TRE er en spændings og traume forløsende behandling.
Den engelske betegnelse lyder Tension and Traumareleasing. TRE udtales enkeltvis, T R E.

TRE behandling er en serie af øvelser der hjælper kroppen, med at forløse dybe muskulære mønstre af stress, spændinger og traumer. Dette gøres igennem en række øvelser med efterfølgende rystelser.

Øvelserne aktiverer  kroppens naturlige refleks mekanisme, med rystelser eller vibrering, der frigør og forløser muskelspændinger og beroliger nervesystemet.

TRE er baseret på den grundlæggende ide om 7 øvelser. Disse 7 øvelser skal laves i et kontrolleret og fredeligt miljø, hvor den eller de udøvende føler sig godt tilpas og sikre. I et roligt miljø får udøveren det bedste udbytte af TRE behandlingen. Når miljøet er roligt og sikkert, giver det de bedste forudsætninger for at kroppen kan vende tilbage til en tilstand af balance.

Bygget på forskning.

Selve ideen bag behandlingen er bakket op af forskning og forsøg, som peger på at stress, traumer, blokeringer og spændinger er både fysiske og psykiske.

På verdens plan har TRE hjulpet Tusindvis af mennesker, som på den ene eller anden måde har lidt. Enten i form af traumer, blokeringer eller stress.

Stress og traumer kan have alvorlige konsekvenser for vores fysiske og psykiske velbefindende. Ubehagelige symptomer – smerter, uro, angst, nedtrykthed, træthed, søvnbesvær, mm., som mange slås med i hverdagen, og som påvirker livskvaliteten, kan direkte henføres til stress eller traumer.

Symptombehandling er ikke nok.
Vi har brug for effektive værktøjer, som understøtter organismens egen evne til selvregulering. Erfaringen viser desuden, at de bedste og hurtigste resultater opnås med metoder, som involverer kroppen.

Kroppen er den bedste ven vi har, til at hele traumer

- David Berceli

Hvad er TRE?

TRE (Tension & Trauma Release Exercises) er en række kropslige øvelser, der har vist sig at være en sikker og meget effektiv metode, som yderligere er nem at lære. TRE sigter på at understøtte vores naturlige selvregulering og selvhelbredende potentiale gennem at ”invitere” kroppen til at ryste, ofte med overraskende hurtig virkning på de generende symptomer og livskvalitet.

Øvelserne er IKKE svære at lave og for mange vil de føles behagelige og beroligende, forudsat at ovennævnte med det rolige og kontrolleret miljø er overholdt.

Flere beretter om at de efter endt session får en større følelse af fred, ro og velvære. Der kan være flere følelser der kommer til udtryk.
Jeg anbefaler ikke man laver Øvelserne på egen hånd, men at man bliver vejledt i et trykt miljø af en uddannet TRE behandler.
Da man kan blive noget overvældet er det vigtigt at der er en person tilstede om ved hvad det handler om.

Hvad kan TRE bruges til?

TRE behandling bliver brugt inde for kroniske sygdomme, herunder sklerose, gigt, PTSD, overbelastninger i form af stress.

For mange er det desuden en fordel, at ubehagelige hændelser ikke behøver at genopleves, for at metoden er virksom. TRE er udviklet af David Berceli

Læs mere om TRE

Målgruppe

Enkeltpersoner i jeres virksomhed eller en afdeling i jeres virksomhed.

1

Nye styrker

TRE er stress forebyggende, som både styrker den enkelte og afdelingen/virksomheden som helhed.

R

I får

Skræddersyet forløb eller et kursus med efterfølgende opfølgning.

Gruppe eller solo-sessioner.

Kursus eller workshop

TRE kan enten afholdes som en kort workshop eller som et hel-dags kursus.

Kursus

En kursusdag fra kl. 9-15

Inklusiv manual

Afholdelse i egen virksomhed
1.200 kr per deltager

Afholdelse “ud af huset” inkl. forplejning
2.200 kr per deltager

Workshop

En workshop på 3 timer

Max 12 deltagere

Afholdelse i egen virksomhed
850 kr per deltager

Afholdelse “ud af huset” inkl. forplejning
1.250 kr per deltager

Jeg vil sige dig tak – fordi du med dit store nærvær og din omsorg, samt dine TRE behandlinger, har givet mig muligheden for at få ro på kroppen.

Det har været en spændende rejse, som jeg kun kan anbefale til andre. Jeg har oplevet en stor afspænding i nervesystemet og musklerne. Jeg har været træt, men på den gode måde efter en` behandling og efterfølgende sovet fantastisk. Jeg vil gerne give dig mine allerbedste anbefalinger ❤ ❤ ❤

Lotte Andersen

Lærer og psykoterapeut

Har være til TRE behandling hos Lene Lindh flere gange og det er intet mindre en fantastisk✨ Under vejledning bliver man guidet igennem øvelserne der leder op til selve ryste terapien.
Lene følger en omsorgsfuldt igennem hele behandlingen. Det føles trygt og Lene har en rigtig god fornemmelse af, hvor man er og hvor meget man kan klare. Det er min helt klare overbevisning at disse behandlinger har hjulpet mig videre i min healing og jeg er altid gået derfra med en følelse af, at der var mere plads i min krop end da jeg kom.

Det har været forløsende på mange måder og derfor vil jeg give Lene Lindh mine bedste anbefalinger.

Kh Mariya Kristiansen.

Lene er super dygtig. Ja, jeg siger det bare, som det er!
Jeg vidste intet om rysteterapi eller TRE, men følte fra første besøg hos Lene, at det kunne jeg sagtens være med til. Lene er sød og opmærksom, så man samtidig føler sig tryk, i at prøve noget man aldrig har prøvet før.
Skal du have TRE behandling på Sjælland, så kan jeg kun give Lene den varmeste anbefaling.

Tim Johansen

Jeg har gået hos Lene i over et år og resultaterne taler for sig selv.
Lene er en dygtig coach og mentor, som via sine skarpe iagttagelser og ærlighed har lært mig at stille skarpt på, hvad der skal til i mit liv for at trives så godt jeg kan.

Lene har hjulpet mig til at komme tættere på min kerne og mit indre kompas, som hver dag guider mig igennem de både gode men også svær facetter af tilværelsen. Når mit indre kompas er slået ud af kurs, har Lene og TRE lært mig at genvinde retningen hurtigere, og det er et uvurderligt redskab i min hverdag.

TRE er et fantastisk redskab, som har lært min krop at selvregulere, som et supplement til taleterapi.
Det at have en teknik til regulering af min krop og sind har været utrolig  værdifuldt, da jeg derved kan fortsætte min behandling og udvikling selv efter forløbet sluttede hos Lene

Helle W.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak, om hvad du/din virksomhed har brug for