Supervision

Få supervision til dig eller dit team

Få hjælp til at tegne et godt landkort over udfordringerne og hvad de eller det egentlig handler om.

Få konkrete værktøjer til hvad du kan gøre i praksis med supervision.

Supervision kan bidrage med overblik og refleksion

Som Leder eller medarbejder kan man stå i den situation at få brug for at få tegnet et solidt landkort over afdelingens eller virksomheds eventuelle udfordringer for at have et solidt grundlag for planlægning og strategier.

Du er højst sandsynligt som alle andre, og deler behovet for at have et sted, hvor du kan “tale uforstyrret” og “læsse af”.

Målet med supervision er, at man bliver mere bevidst om, hvordan personlige tænkemåder, reaktioner og handlinger har betydning for dit arbejde og liv i det hele taget.

Supervisionen er ofte fremsynet og orienteret mod at skabe nye og alternative tænkemåder, reaktioner og handlinger, som man kan anvende i virksomheden uanset hvilken kerneopgave man har.

Supervision er således helt konkret en metode, der skaber refleksion, nye perspektiver, andre handlemuligheder, mere energi, lyst og livs samt arbejdsglæde.

Personligt har jeg løbende alle årene haft ledersparring hos Lene.

Hun er i stand til at brede perspektivet ud og motivere en til selv at tage nye skridt, samtidig med at hun guider og støtter i denne proces.

Lene har et fantastisk overblik og er i stand til at bygge broer mellem mennesker både i organisationer og på det personlige plan.

Jeg kan kun meget varmt anbefalet et samarbejde med Lene Lindh.

Tina Jensen

Rektor , FGU Nord

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak, om hvad du/din virksomhed har brug for