For private

Slip af med stress, traumer og kroniske spændinger

Stress og traumer kan have alvorlige konsekvenser for vores fysiske og psykiske velbefindende.

Ubehagelige symptomer – smerter, uro, angst, nedtrykthed, træthed, søvnbesvær, mm., som mange slås med i hverdagen, og som påvirker livskvaliteten, kan direkte henføres til stress eller traumer.

Symptombehandling er ikke nok. Vi har brug for effektive værktøjer, som understøtter organismens egen evne til selvregulering.

Erfaringen viser desuden, at de bedste og hurtigste resultater opnås med metoder, som involverer kroppen.

Lær de simple TRE®-øvelser, der afhjælper fysiske, emotionelle og psykiske blokader.

Via nervesystemet regulerer vores krop niveauet af alarmtilstand. Når der opfattes farer i vores liv, reagerer dette system helt automatisk ved at pumpe adrenalin ind i de mængder den vurderer, der er brug for.

På et helt fysisk plan er vores krop så smart indrettet, at den vil gøre alt for at afhjælpe dig med at overleve. Den er vores bedste ven!

Men vi skulle gerne leve vores liv fuldt ud og ikke kun overleve.

TRE er en revolutionerende, ny kropsterapeutisk metode

TRE (Tension & Trauma Release Exercises)

Med TRE® aktiverer du en blid og tryg ryste mekanisme i kroppen, der frigiver adrenalin fra musklerne og regulerer dit nervesystem.

I trygge og nysgerrige rammer, kan du undersøge din krops automatiske livsmønstre og du får mulighed for at forløse og omprogrammere dine erfaringer uden at skulle fortælle historierne, placere ansvar og konkludere.

Ved at lytte nærværende til kroppens udtryk og afspænde de blokader, der har sat sig, tager du kraften hjem i dig selv og mere balance i livet til følge.

Det er muligt at få enkelte sessioner eller et forløb hos mig. En TRE praksis vil også være rigtig fin sammen med mindfulness, supervison – Ring gerne til mig hvis du har spørgsmål eller ønsker at afprøve metoden.

Jeg vil sige dig tak – fordi du med dit store nærvær og din omsorg, samt dine behandlinger med TRE, har givet mig muligheden for at få ro på kroppen.

Det har været en spændende rejse, som jeg kun kan anbefale til andre. Jeg har oplevet en stor afspænding i nervesystemet og musklerne. Jeg har været træt, men på den gode måde efter en` behandling og efterfølgende sovet fantastisk. Jeg vil gerne give dig mine allerbedste anbefalinger ❤ ❤ ❤

Lotte Andersen

Lærer og psykoterapeut

Giv dig selv et godt værktøj – en gave for livet

w

Første session, 60 minutter - 725 kr.

Her vil du få information om TRE værktøjet samt en afprøvning.

w

Efterfølgende sessioner, 70 minutter - 775 kr.

Klippekort - 2100 kr.

  • 3 sessioner
  • 70 minutter pr. session
  • 8 – 14 dage mellem sessionerne

Bestil din tid

Kroppen er den bedste ven, vi har, til at hele traumer

David Berceli